Harrastamisen Suomen Mallin Kerhot alkavat Vehmaalla 04.09.2023

Kerhoista löydät listan, lisätietoja ja 25.8. lähtien ilmoittautumislinkin osoitteesta:
https://www.vehmaa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/harrastamisen-suomen-mallin-kerhot/

Harrastamisen Suomen Mallin Kerhot alkavat Vehmaalla 04.09.2023

Vehmaa on mukana Harrastamisen Suomen Mallin hankkeessa lukuvuonna 2023-2024. Vehmaan kunta haluaa mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle sekä nuorelle ilmaisen ja mieluisan harrastuksen.  Haluamme Vehmaan kuntana eritoten korostaa sitä, että harrastusten mukaan tuleminen ei vaadi minkään näköistä kilpailemista vaan tärkeintä on yhdessä tekeminen.

Vehmaalla järjestetään kaikille 1.-9. -luokkalaisille useita vapaaehtoisia harrastusryhmiä koululla ja sen lähiympäristössä.

Kerhoista löydät listan, lisätietoja ja 25.8. lähtien ilmoittautumislinkin osoitteesta: https://www.vehmaa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/harrastamisen-suomen-mallin-kerhot/

 

Viime vuoteen olemme tehneet muutoksia kerhojen järjestelyihin. Huomattavimpia ovat ainakin:

  1. Iltapäiväkerhoon klo 15 alkaen ilmoittautuneet saavat välipalansa myös muiden kerhojen aikana klo 14:15
  2. Kerhosta voi siirtyä klo 15 iltapäiväkerhoon, mikäli lapsi on sinne ilmoittautunut.
  3. Klo 13:15 alkavat kerhot päättyvät vasta 14:45
  4. Mikäli lapsi on ilmoittautunut Suomen mallin kerhoon, hän ei voi sen aikana itse päättää siirtyä iltapäiväkeroon, eikä toisin päin.

 

Annina Salmela aloitti harrastamisen Suomen mallin hankkeessa vapaa-ajanohjaajana elokuussa.

Hänet tavoittaa liikuntahallilta ja nuokkarilta kerhojen ulkopuolella satunnaisesti, puhelin ja sähköposti tavoittavat päivittäin: [email protected] /044 787 8815

Koululta Anninan tavoittaa pari kertaa viikossa klo. 11-13 välillä, tarkemmat tiedot koulun ilmoitustaululla. Ota yhteyttä jos on kysyttävää kerhoista, harrastamisesta tai muuten vaan on asiaa.